Acasă Politic Președintele Camerei Deputaților s-a întâlnit cu ministrul Turismului din Israel

Președintele Camerei Deputaților s-a întâlnit cu ministrul Turismului din Israel

DISTRIBUIȚI
foto: stiripesurse.ro

146329 – 17052018 – Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut miercuri, 16 mai, o întrevedere cu Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel. Discuţiile au avut în vedere identificarea oportunităților pentru atragerea capitalului israelian în sectorul turistic românesc, o importanţă deosebită fiind acordată turismului balnear şi sectorului de wellness.

”România reprezintă o destinație predilectă pentru turiștii israelieni și acest lucru este un semnal încurajator pentru întărirea parteneriatului în acest domeniu. Tocmai de aceea am propus încurajarea înfrățirii dintre orașele românești și israeliene, ca instrument pentru promovarea turismului de ambele părți”, a declarat Liviu Dragnea.

Un alt subiect abordat a avut în vedere valorificarea bogatului patrimoniu cultural evreiesc, precum şi a faptului că România face parte din Calea europeană a Patrimoniului Evreiesc.

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor a transmis asigurări cu privire la deschiderea autorităţilor de la Bucureşti de a întări parteneriatul dintre cele două ţări şi de a extinde cooperarea pe mai multe sectoare, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.