Acasă Social Proceduri

Proceduri

DISTRIBUIȚI

 146144 – 07052018 – Două hotărâri care vizează achiziția de locuințe pentru cadre medicale și achiziția unui teren pentru construcția de locuințe sociale au fost aprobate de Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Astfel, procedurile de identificare a locuințelor pentru cadre medicale și de negociere a achiziționării lor vor fi realizate la nivelul unei comisii mixte, formate din specialiști ai Primăriei Capitalei și 7 consilieri generali ai Capitalei. Este vorba despre locuințe de serviciu destinate cadrelor medicale care își desfășoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în subordinea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București. Ulterior, achiziția locuințelor va fi supusă aprobării CGMB.

 

În prezent, există solicitări pentru 406 apartamente și 94 de garsoniere din partea a 19 unități sanitare aflate în subordinea ASSMB. Acordarea de locuințe de serviciu pentru această categorie profesională poate contribui la reducerea deficitului de specialiști în cadrul acestor unități.

În cazul locuințelor sociale, hotărârea vizează constituirea unei comisii pentru demararea procedurilor de negociere pentru achiziționarea terenului în suprafață de 60.674,38 mp situat în Strada Vâlsănești nr.1A, sector 3. Comisia va fi alcătuită din specialiști ai Primăriei Capitalei și 7 consilieri generali ai Municipiului București. Locuințele vor fi destinate categoriilor sociale defavorizate ca nu își permit cumpărarea unei locuințe de pe piața liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.