Acasă Externe Spania: grevă la compania aeriană Vueling

Spania: grevă la compania aeriană Vueling

DISTRIBUIȚI

146103 – 03052018 – Cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Spania trebuie să aibă în vedere că în zilele de 3 și 4 mai 2018, este preconizată o grevă, cu durata de 48 ore, organizată de sindicatul piloților companiei aeriene Vueling. În consecință, în cele două zile, vor fi anulate 222 zboruri, astfel: în 3 mai – 116 zboruri anulate, iar în 4 mai – 106 zboruri anulate.

Pentru mai multe informații, respectiv posibilitatea preschimbării biletelor deja rezervate, se recomandă contactarea directă a companiei Vueling, prin datele de contact din webpage: http://www.vueling.com/.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Madrid +34917344004, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34649656032.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://madrid.mae.ro,  www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.