Acasă Politic Vești bune de la deputatul Rotaru

Vești bune de la deputatul Rotaru

DISTRIBUIȚI

 146155 – 07052018 – Deputatul PSD Răzvan Rotaru a declarat luni, 7 mai, că unul din proiectele importante angajate de Guvernul României, în mandatul PSD-ALDE, este inițierea investiției privind realizarea autostrăzii Iași-Târgu Mureș, care să facă legătură între Transilvania și Moldova.

”Această rută este deosebit de importantă pentru dezvoltarea zonei de nord-est a României, unde se află și județul Botoșani, pe care îl reprezint în Parlamentul României. De aceea, voi susține împreună cu colegii mei realizarea acestui proiect major de infrastructură pentru regiunea noastră și pentru Moldova. Toți botoșănenii au putut să vadă că principala preocupare a parlamentarilor PSD din Botoșani este refacerea și modernizarea drumurilor naționale care tranzitează județul, precum și a celor județene și locale. A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul Regiunea Nord-Est – Axa rutieră strategică 2: Botoșani – Iași, s-a început procedura de licitație pentru lucrările de modernizare a drumului Botoșani-Târgu Frumos, iar drumul DN 24 C Manoleasa-Rădăuți Prut este în proces de asfaltare”, a declarat Rotaru.

Suma totală a contractelor pentru drumurile județene și locale care vor fi modernizate în perioada următoare prin PNDL 2 este în valoare de 72 milioane de euro.

”PSD Botoșani a promis în campanie că va continua să susțină demersurile pentru procesul de reabilitare a tuturor drumurilor județene și locale care a început tot în perioada guvernării social-democrate, în perioada 2012-2015, atunci când s-a refăcut și drumul Botoșani-Suceava, deși am fost criticați că nu vom reuși să finalizăm această investiție. Consider că noi, ca oameni politici, trebuie să lăsăm de-o parte orice opinii sau orgolii personale, orice interese politice de partid și să punem în aplicare ceea ce ne-am angajat în fața botoșănenilor pe plan local și la nivel național. În acest sens, fac un apel la bun-simț și responsabilitate în discursul public al colegilor noștri din Opoziție”, a subliniat parlamentarul social-democrat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.