Acasă Anchete Interne Deturnarea licitațiilor publice, din nou în atenția Poliției

Deturnarea licitațiilor publice, din nou în atenția Poliției

DISTRIBUIȚI

 146728 – 19062018 – Poliţiştii din Brașov efectuează 10 percheziţii și pun în aplicare 7 mandate de aducere, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la deturnarea licitațiilor publice.

La data de 19 iunie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează 10 percheziții, la domiciliile unor persoane și la punctele de lucru aparținând mai multor societăți comerciale, din județele Prahova și Ialomița, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la deturnarea licitațiilor publice.

Din cercetări au rezultat indicii că, în cursul anului 2018, administratorii firmelor s-ar fi prezentat, în grup, la licitații publice, după ce în prealabil ar fi convenit asupra celui care urma să își adjudece bunul licitat, la un preț mult mai mic decât dacă licitația s-ar fi desfășurat în condiții normale. Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracțională urmează a fi stabilit la finalizarea cercetărilor. Polițiștii vor conduce la audieri șapte persoane. La activități participă polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Prahova și Ialomița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.