Acasă Anchete Interne În sfârșit, mașini noi pentru Poliție

În sfârșit, mașini noi pentru Poliție

DISTRIBUIȚI

146586 – 06062018 – Poliția și Poliția de Frontieră au recepționat prima tranșă de mașini noi din cele peste 560 achiziționate din suma de 30 de milioane lei cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie a.c., din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Începând cu 6 iunie a.c., 199 de autoturisme Dacia Logan vor intra în dotarea Inspectoratului General al Poliției Române care le va distribui structurilor teritoriale în funcție de necesități și de situația operativă.

Alte 262 de autoturisme Dacia Logan vor intra în dotarea unităților de Poliție până la data de 18 iunie. Totodată, Poliția Română va recepționa joi, 7 iunie a.c., 10 autovehicule Dacia Duster.

Având în vedere misiunile specifice, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră primește în total 92 de autovehicule Dacia Duster. Primele 33 au ajuns deja la structurile Poliției de Frontieră, restul de 59 urmând să fie livrate în data de 20 iunie.

Autovehiculele au fost achiziționate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul celor două structuri în urma procedurilor de achiziție publică.

Vehiculele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un  set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari.

Pentru acoperirea deficitului de parc auto de la nivelul structurilor operative, pe lângă autovehiculele achiziționate din cele 30 de milioane de lei provenite din fondul de rezervă al Guvernului, MAI va mai achiziționa în acest an autoturisme, autospeciale și motociclete în valoare de 120 milioane de lei din veniturile proprii realizate de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din activitatea de valorificare și confecționare a plăcilor cu numere de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.