Acasă Politic Iohannis: Scena politică românească a intrat într-o fază destul de tulbure

Iohannis: Scena politică românească a intrat într-o fază destul de tulbure

DISTRIBUIȚI

 146796 – 23062018 – Preşedintele Klaus Iohannis a făcut primele declaraţii la Sibiu, după anunţul privind candidatura pentru un nou mandat de preşedinte:

“Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Am avut o întâlnire foarte frumoasă cu colegii de la liceu. Ne-am amintit de vremea liceului, am conștientizat valoarea educației foarte bune pe care am primit-o aici, la Liceul Brukenthal, şi, bineînțeles, în ultima parte, am stat şi am discutat despre cum a fost la școală.

Jurnalist: Puteți să ne spuneți, domnule Președinte, ce v-a determinat să faceți anunțul important de dinainte de întâlnire? De ce astăzi?

Președintele României, domnul Klaus Iohannis:  Da, pot să vă spun. Mi s-a părut că scena politică românească a intrat într-o fază destul de tulbure. Evoluția nu este satisfăcătoare şi am urmărit în ultimele luni de zile mai multe sondaje, toate arată că nivelul de nemulțumire în populație este peste 80%, ceea ce este extrem, extrem de mult şi arată că lumea, practic, nu mai are încredere în clasa politică, nici măcar nu se mai așteaptă la ceva bun din partea clasei politice. În acest context, am considerat că acest anunț poate să constituie un punct interesant, poate unii vor fi încurajați să meargă mai departe, dacă fac acest anunț, alții, probabil, nu vor primi aşa bine acest anunț. În orice caz, mi s-a părut că este necesară o clarificare a intențiilor mele pentru ceea ce urmează.

Jurnalist: La cine vă așteptați să nu primească bine vestea pe care ați dat-o?

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Eu cred că PSD-ul nu este extrem de fericit că am făcut astăzi acest anunț.

 

In continuare: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.