Acasă Uncategorized Mesaj fără precedent

Mesaj fără precedent

DISTRIBUIȚI

146661 – 13062018 – Zeci de organizații județene ale PSD au postat marți seară pe conturile de Facebook un mesaj fără precedent. Afișul comun susține că Simona Halep ar fi fost huiduită luni de 20.000 de fani pe Arena Națională, deși imaginile filmate de toate televiziunile arată clar că huiduielile i-au fost adresate primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. De altfel, Firea a și părăsit rapid scena, iar luni seara a postat un mesaj pe Facebook la adresa celor care au fluierat-o copios, iar apoi și-a închis pagina.

Mesajul prezintă și o imagine de la mitingul PSD de sâmbătă din București, cu textul ”Halep, aplaudată de sute de mii de români în Piața Victoriei”. Afișul a fost postat aproape concomitent de organizațiile PSD din Constanța, Ilfov, Giurgiu, Mehedinți, Tulcea etc.

Operațiunea a luat amploare cu un videoclip trucat postat pe pagina de Facebook a PSD București, care prezintă fluierăturile adresate Gabrielei Firea ca și cum ar fi fost adresate Simonei Halep. Trucajul este evident și a fost raportat de comunitatea #Corupția Ucide.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.