Acasă Politic USR nu mai are dreptul să invite oameni în Parlament

USR nu mai are dreptul să invite oameni în Parlament

DISTRIBUIȚI
foto:revista22.ro

146819 – 26062018 – PSD a propus, ieri, în ședința Biroului Permanent Reunit, ca USR să nu mai aibă dreptul de a invita oameni în Parlament, ca urmare a protestului de săptămâna trecută. Propunerea de a sancționa întregul grup USR pentru că a permis accesul în Parlament cetățenilor care au protestat este abuzivă și fără nicio bază regulamentară, consideră deputatul Claudiu Năsui.

USR reclamă că Liviu Dragnea încearcă ”să închidă ușile Parlamentului pentru a continua asaltul asupra justiției fără să fie deranjat de protestele cetățenilor care ies zi de zi în stradă. USR susține însă cu toate forțele că Parlamentul României este un loc public și cetățenii au dreptul să asiste la dezbateri, mai ales atunci când se dezbat proiecte cu impact major asupra țării. Din păcate, este deja clar că interesul pe care îl urmărește majoritatea parlamentară nu mai este cel național, cel al românilor, ci cel al unui grup infracțional”.

Reprezentanții USR din Biroul Permanent Reunit au contestat această propunere, iar decizia a fost amânată pentru ședința de marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.