Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Voluntari: Tupeu fără limită

Voluntari: Tupeu fără limită

DISTRIBUIȚI

146894 – 29062018 – La 29 iunie, polițiștii ilfioveni au identificat şi au adus la sediul poliției doi bărbaţi care au încercat să sustragă bunuri în după-amiaza zilei de 27 iunie a.c., dintr-un autoturism cu doi ocupanți, staționat pe o stradă din orașul Voluntari.

În urma apariției la data de 27 iunie a.c. în mediul online a unei postări în care erau sesizate mai multe multe fapte de natură penală, polițistii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt.

În această dimineață, poliţiştii ilfoveni au identificat și au adus la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov pentru audieri, doi bărbaţi, de 27 de ani, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Tunari. Bărbatul de 26 de ani este bănuit că în după-amiaza zilei de 27 iunie a.c., a pătruns într-un autoturism staționat pe o stradă din cartierul Pipera, din orașul Voluntari, în care se afla o femeie de 36 de ani, alături de fiul ei de 7 ani și ar fi încercat să sustragă diverse bunuri. Cel în cauză a părăsit locul într-un autoturism de culoare închisă condus de bărbatul  de 27 de ani, adus în această dimineață la sediul poliției.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt, sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.