Acasă Externe Alina-Mihaela Staicu va reprezenta Romania la Miss Elegant Universe 2018 din Beirut

Alina-Mihaela Staicu va reprezenta Romania la Miss Elegant Universe 2018 din Beirut

DISTRIBUIȚI

147226 – 23072018 – In urma selectiei nationale Miss Elegant Universe Romania 2018, organizata saptamana trecuta in Capitala de agentia Exclusiv Event, Alina-Mihaela Stanciu a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Elegant Universe 2018, competitie care se desfasura in acest an in Beirut, Liban in perioada 25 iulie – 5 august 2018. In competitie vor participa 30 de tari.

Dupa participarea sa in cadrul Miss Grand International 2016 si succesul datorat castigarii titlului La Bella Italia 2017 in cadrul competitiei La Bella e la Voce din Italia, Alina s-a decis sa isi incerce sansele intr-o noua competitie internationala.

Alina locuieste in Constanta, are 32 de ani, 1.75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 92-65-93.

Alina a absolvit Facultatea de limbi straine, este Master in Stiinte Administrative in cadrul Universitatii Ovidius Constanta Romania si Northern Virginia Community College in Statele Unite ale Americii. Alina vorbeste engleza, italiana, franceza, spaniola.

Alina este pasionata de arta, in special de muzica si film, calatorii si lectura. Ca si planuri de viitor, Alina isi doreste sa se dezvolte cat mai mult pe profesional si sa isi intemeieze o familie frumoasa.

Evenimentul care i-a marcat cel mai mult viata s-a intamplat in perioada cand a lucrat ca stewardesa, in urma unei situatii de urgenta la bordul aeronavei, ducand la bun sfarsit alaturi de colegii ei toate operatiunile necesare pentru a salva si a aduce in siguranta la sol toti cei 170 de pasageri din aeronava.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.