Acasă Politic De la Ponta citire: Dragnea și-a negociat fuga în Israel 

De la Ponta citire: Dragnea și-a negociat fuga în Israel 

DISTRIBUIȚI

147332 – 31072018 – Victor Ponta anunta ca  Liviu Dragnea nu va ajunge la puscarie. ”Cred ca si-a negociat fuga in Israel, ca sa nu poata fi extradat”, spune fostul premier. Acesta sustine ca liderul PSD s-a folosit de pozitia publica in vizitele externe, pentru a putea primi azil politic in caz de nevoie.

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca prin vizitele in Israel, Liviu Dragnea a incercat sa negocieze in asa fel incat, la nevoie, sa fuga in Israel si sa nu fie extradat.

Fostul premier al PSD este convins ca interesul principal al lui Dragnea legat de Israel se refera la protectie in caz de condamnare definitiva la Bucuresti. ”Eu cred ca Liviu Dragnea si-a negociat ca, la nevoie, sa poata fugi in Israel si sa nu fie extradat (…) Eu nu cred ca el are o intelegere cu statul Israel, are cu… apropo, ne-am mutat ambasada la Ierusalim? Nu! Deci le-a dat teapa si la aia. El a zis ca vrea sa se vada cu Trump, daca vine in Israel. Cand a aflat ca nu mai vine Trump, ca vine fiica, a zis ca se vede si cu fiica, sa-i spuna cat de mult il iubeste pe tati. Cand a ajuns acolo i s-a spus ca nu e pe lista. A inceput sa zica: cum, eu care… si apoi s-a intors”, a spus Ponta la TVR 1.

Ponta crede ca moneda de negociere o constituie Fondul suveran de investitii. ”Cand vorbim de Romgaz, de Hidroelectrica, de alte companii strategice a incercat sa o treaca prin Parlament, dar CCR i-a dat-o inapoi. Oricine va semna pentru acel Fond Suveran intra la puscarie”, a subliniat Victor Ponta la TVR.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Cu asemena glume… liceale umbla Pontica! Ha,ha,ha ! El, cand a fost in Turcia sa i se „dreaga” piciorul s-o fi gandit ca…? Dar cand a fost in China sau la… Dushanbe(!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.