Acasă Politic PSD: ”Spirala urii prinde viteză”

PSD: ”Spirala urii prinde viteză”

DISTRIBUIȚI

147012 – 05072018 – Deputatul PSD Beatrice Tudor declară că a luat act cu îngrijorare și regret despre unele mesaje publice din ultimele 48 de ore, vehiculate în special pe rețelele de socializare, în care “activiști civici îndeamnă la violență și accentuează o spirală a urii în societatea românească”. Beatrice Tudor mai arată că s-au depășit limitele și în ceea ce privește injuriile și exprimările cu privire la familia unor miniștri ai PSD și evenimentele tragice care îi privesc pe aceștia.

“Am luat act cu profundă îngrijorare și cu mare regret de anumite mesaje vehiculate pe rețelele sociale în ultimele zile, de către unii activiști civici și persoane care se pretind lideri ai protestelor. Discursul, mesajele și îndemnurile la ură și violență ale acestora nu fac altceva decât să accentueze o spirală a urii în societatea românească. Totodată, constat că această spirală a urii se accentuează, iar violența verbală conduce la violență fizică, și acest lucru trebuie evitat cu orice preț”, declară Beatrice Tudor.

Deputatul mai arată că în urmă cu o săptămână un deputat a fost agresat fizic, iar zilele acestea un ministru PSD este luat la țință pe rețelele sociale, într-un context tragic.“Săptămâna trecută un deputat a fost agresat fizic în spațiul public, iar acum vedem cum un ministru PSD este pur și simplu linșat pe rețelele sociale și atacat într-un context personal delicat, care nu are nimic de-a face cu politica și care, creștinește, obligă orice persoană la decență și reținere de la a face comentarii publice. Cred că lucrurile degenerează și fac un apel către toți cetățenii, indiferent de opiniile și opțiunile lor politice, să manifeste decență, mai ales în ceea ce privește problemele personale ale oricărui om politic. Politica este politică și critica politică este liberă, neîngrădită și garantată de Constituție, dar viața privată și familia sunt totuși zone care trebuie să primească un minimum de respect”, mai declară parlamentarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.