Acasă Social Administratie ”Țânțariada” continuă

”Țânțariada” continuă

DISTRIBUIȚI

147261 – 25072018 – Primaria Municipiului Bucuresti continua tratamentele pentru combaterea tantarilor in toate cele sase sectoare ale Capitalei.

Începand de marți seara, echipele firmei responsabile cu aceste operatiuni actionează pe aliniamentele stradale,  in parcuri, scuaruri, cimitire, unitati militare, spitale si  alte zone verzi de pe raza  administrativ teritoriala a Municipiului Bucuresti.

Informarea populatiei a fost efectuată prin afise avertizoare ce au fost amplasate la obiectivele care se supun tratamentului.

Intervalul orar de desfășurare a actiunii de combatere tantari pentru aliniamente stradale, scuaruri, spatii verzi este intre orele 22.00 și 5.00. Intervalul orar de desfășurare a actiunii de combatere tantari în parcuri este intre orele 24.00 – 5.00.

Se va actiona cu un numar total de 48 utilaje, din care 28 utilaje de mare capacitate in sistem ULV (ceață) și 20 utilaje portabile, și un numar de 56 agenți D.D.D.

Cantitatea de substanta estimata a se folosi este de 685 litri. Substanta folosita este K`Othrine Profi EC 250. Aceasta este biodegradabila si nu are efecte adverse asupra mediului înconjurător și asupra organismului uman. Timpul de acțiune este de cel mult 24 de ore in conditii de caldura si umiditate normala.

Efectuarea tratamentului este conditionată de evolutia fenomenelor meteorologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.