Acasă Anchete Interne Urmărit din categoria ”Cel mai căutat”, depistat În Italia

Urmărit din categoria ”Cel mai căutat”, depistat În Italia

DISTRIBUIȚI

147025 – 05072018 – Un român condamnat la trei pedepse cu închisoarea a fost depistat în Italia, în urma cooperării dintre Poliția Română și autoritățile judiciare italiene.

La data de 3 iulie 2018, în urma cooperării dintre Poliția Română și autoritățile din Italia, a fost depistat, în localitatea Fuonte Nuova, un cetățean român, de 42 de ani, din Focșani, urmarit național și internațional, inclus în categoria Most Wanted. Cel în cauză a fost depistat în urma activităților investigative inițiate în luna octombrie 2017, realizate de un polițist român aflat la Roma, în colaborare cu Biroul Sirene Italia și Nucleul Investigativ al Companiei de Carabinieri Roma.

Față de acesta, autoritățile judiciare din România au emis trei mandate de executare a pedepsei închisorii, de 10, 6 și respectiv 4 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de fals, uz de fals, evaziune fiscală, înșelăciune, spălare de bani și instigare la fals sub semnatură privată. În momentul depistării, bărbatul se afla în posesia unei cărți de identitate falsificate. În cauză, a fost demarată procedura de predare a persoanei depistate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.