Acasă Politic Grevă generală în Ministerul Tineretului și Sportului

Grevă generală în Ministerul Tineretului și Sportului

DISTRIBUIȚI

147402 – 08082018 – Sindicatul National Sport si Tineret anunta ca salariatii din unitatile subordonate Ministerului Tineretului si Sportului si din federatiile sportive nationale au intrat in greva generala incepand de miercuri, 8 august a.c, orele 8.00.

De la declansarea protestelor nu s-au facut progrese in rezolvarea nemulțumirilor celor care muncesc in  Sport si Tineret, MTS-ul nu a initiat negocieri reale pentru deblocarea situatiei reclamate. Angajatii din subordinea MTS sunt hotarati sa isi recapete drepturile, sa nu mai munceasca fara sa fie platiti si solicita “plata egala pentru munca egala”.

Protestul se va desfasura la nivel național si va afecta activitatea din Cluburile Sportive Municipale, Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Casele de Cultura ale Studentilor, Complexurile Sportive Nationale si Federatiile Sportive Nationale.

În cadrul subordonatelor MTS sunt salarii diferite pentru functii similar și de aceea se solicita egalizarea salariilor la nivelul maxim aflat in plata pentru functii similar. Se mai reclama lipsa de personal si supraincarcarea cu sarcini a angajatilor existenti, faptul că administratorul este si mecanic si fochist si instalator si sofer, cumulul de functii este dus la extrem, fara beneficii salariale dar cu toata raspunderea presupusa de gama integrala de atributii și că MTS este imun la orice propunere de corectare a situatiei salariatilor si respinge dialogul constructive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.