Acasă Anchete Încă patru traficanți de droguri după gratii

Încă patru traficanți de droguri după gratii

DISTRIBUIȚI

147405 – 09082018 – Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat trei percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic și consum de droguri. patru persoane au fost reținute.

La data de 7 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T. Olt, au efectuat trei percheziții pe raza localității Tufeni, la locuințele unor persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

În urma percheziţiei domiciliare, polițiștii au ridicat 31 de plante de cannabis, 72 de comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, recipiente care conţin seminţe şi influorescenţe de cannabis, ţigarete confecţionate artizanal, cinci telefoane mobile și un cântar electronic.

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 53 și 63 de ani, au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt. În fapt, persoanele sunt bănuite că, în perioada 2017 – până în prezent, ar fi cultivat și comercializat cannabis către diverse persoane de pe raza județului Olt.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au depistat un bărbat, de 18 ani, din localitatea Nicolae Titulescu, care, în aceeași perioadă, a comercializat cannabis provenit de la aceștia. În urma administrării probatoriului în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de patru persoane. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.