Acasă Anchete Petrăchioaia: A tras cu pistolul și apoi l-a îngropat

Petrăchioaia: A tras cu pistolul și apoi l-a îngropat

DISTRIBUIȚI

147501 – 21082018 – Au apărut noi informaţii în cazul armei furate de la femeia-jandarm în timpul protestului anti-PSD din 10 august. Poliţiştii au găsit pistolul luni seara şi au observat că hoţul îl folosise înainte să îl îngroape la marginea localităţii Petrăchioaia, din Ilfov, unde locuieşte. Bărbatul a tras două focuri de armă pe câmpul în care a îngropat apoi pistolul.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a explicat că bărbatul reținut de polițiști pentru că a furat arma jandarmeriței în Piața Victoriei este cel care, în cele din urmă, i-a condus pe polițiști la locul unde o îngropase. Bărbatul a tras două focuri cu această armă, pe un teren viran. ”Inculpatul i-a condus pe anchetatori la locul unde a fost îngropată arma. Arma a fost îngropată acolo încă de sâmbătă. Au fost găsite patru tuburi tip cartuș, nefolosite. Bărbatul ne-a condus și în spațiul, unde, pe un teren viran, a executat două focuri de armă.”, a declarat Diana Sarca.

”În urma activităţilor continue desfăşurate de PTB şi DGPMB, s-a reuşit în urmă cu scurt timp recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat”, anunţă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, arma a fost găsită în zona localităţii Petrăchioaia din judeţul Ilfov. ”În urma actelor de urmărire penală continue desfăşurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost recuperat pe raza judeţului Ilfov, în urmă cu puţin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestaţiei din Piaţa Victoriei, Bucureşti”, a anunţat şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.