Acasă Anchete Interne Polițiștii de la Transporturi – 77 de doasre penale în ultima săptămână

Polițiștii de la Transporturi – 77 de doasre penale în ultima săptămână

DISTRIBUIȚI
foto: politiaromana.ro

147432 – 13082018 – Polițiștii de la transporturi au depistat în flagrant delict 41 de persoane, au întocmit 77 de dosare penale și au indisponibilizat bunuri în valoare de aproape 1.000.000 de lei, în urma acțiunilor pentru siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare.

În săptămâna 3 – 10 august 2018, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiștii de la transporturi au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare, desfășurând activități în 195 de aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale, în 400 de stații de cale ferată, precum și patrulând în 410 trenuri de călători.

În urma activităților desfășurate, au fost depistate 8 persoane urmărite la nivel național sau internațional și șapte minori lipsiți de supraveghere, care au fost predați familiilor sau internați în centre de plasament.

De asemenea, au fost depistate 4 persoane cu afecțiuni psihice, care au fost internate în unități spitalicești și două persoane deținătoare și consumatoare de droguri.

În această perioadă, au fost întocmite 77 de dosare penale, cercetările fiind continuate pentru probarea infracțiunilor săvârșite, majoritatea de furt, distrugere, evaziune fiscală, fals și uz de fals, contrabandă și pescuit ilegal, precum și infracțiuni la regimul circulației.

Polițiștii de la transporturi au depistat în flagrant delict 41 de persoane și au identificat 72 de persoane bănuite în dosare penale înregistrate inițial cu autor necunoscut.

Au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, patru persoane și a fost însușită propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a unei persoane bănuite de furt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.