Acasă Politic Premierul Viorica Dăncilă, întrevedere cu reprezentații Asociației Investitorilor din România (AIR) în...

Premierul Viorica Dăncilă, întrevedere cu reprezentații Asociației Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova

DISTRIBUIȚI

147521 – 23082018 –  Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut la 22 august o întrevedere cu reprezentații Asociației Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova.

Cu această ocazie, înaltul oficial român a reiterat importanța deosebită pe care România o acordă Parteneriatului Strategic cu Republica Moldova. Șeful Executivului a subliniat importanța intensificării consultărilor și cooperării bilaterale pe toate temele de interes comun, precum sporirea prezenței investiționale, racordarea ireversibilă a Republicii Moldova la UE şi, implicit, la România, sub raport energetic, al infrastructurii, al instituţiilor, dar şi al valorilor.

În cadrul reuniunii au fost prezentate prioritățile de activitate ale Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova și manifestarea interesului reciproc privind consolidarea eforturilor pentru îmbunătățirea mediului investițional din Republica Moldova prin întrajutorare reciprocă.

Precizăm că la începutul acestui an, cu ocazia vizitei la Chișinău, șeful Executivului a fost prezent și la evenimentul de lansare a AIR în Republica Moldova, anunță Guvernul României într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.