Acasă Anchete Interne Restricții de trafic în Capitală sâmbătă și duminică

Restricții de trafic în Capitală sâmbătă și duminică

DISTRIBUIȚI

147463 – 16082018 – În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în zilele de 18 și 19.08.2018, se desfășoară evenimentul sportiv “SuperCupa României la Kartig electric”, pe următorul traseu:

Pentru buna desfășurare a evenimentului, în data de  18 august 2018  între orele 11.30 – 17.30 și data 19 august 2018, între orele 10.30-16.30, se va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei (tronsonul cuprins între Bd. Dacia și str. Ion Câmpineanu) , pe str. Știrbei Voda  (tronsonul curprins între str. Berzei și Calea Victoriei) și pe str. Walter Mărăcineanu  (tronsonul curprins între  Calea Victoriei și str. Ion Câmpineanu ).

De asemenea in ziua de 17.08.2018,începând cu orele 22.00 va avea loc delimitarea și amenajarea Sălii Palatului și a Muzeului de Artă, iar dezafectarea se va face după încheierea evenimentului, în data de 19.08.2018, până la ora 22.00

Rute ocolitoare:

-Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Lascăr Catargiu;

-Str. Buzești – Str. Berzei – Splaiul Independenței.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

sursa: bpr.politiaromana.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.