Acasă Politic A apărut Partidul Democrației și Solidarității – Demos

A apărut Partidul Democrației și Solidarității – Demos

DISTRIBUIȚI

  147809 – 22092018 – Partidul Democrației și Solidarității – Demos și-a anunțat structura de conducere aleasă în cadrul Forumului Național de la Roșia Montană, care a avut loc la sfârșitul lunii august.

Această structură este formată dintr-un secretar general, Claudiu Crăciun, doi purtători de cuvânt, cu rol de co-președinți – Diana Mărgărit și Claudiu Turcuș, un Consiliu Executiv format din șase persoane – Oana Băluță, Andreea Iorga-Curpăn, Roxana Păduraru, Paul Gabriel Sandu, Andrei Panțu și Mihai-Daniel Ene și o comisie de etică, formată din trei persoane, din interiorul și din afara partidului.

Partidul Demos susține că este ”brațul politic al platformei civice lansate în urmă cu doi ani”, un grup cetăţenesc care numără aproximativ 800 de membri şi este prezent în peste zece oraşe din ţară şi din diaspora. Membrii partidului sunt oameni noi în politică, cu experienţă profesională solidă și cu o implicare puternică atât în construcții comunitare, cât și în societatea civilă, mediul cultural sau academic.

”Fiind una dintre ţările subdezvoltate ale Uniunii Europene, România are nevoie urgentă de un partid autentic de stânga care să lupte pentru reducerea inegalităţilor, accesul la servicii publice, dezvoltare economică sustenabilă, muncă şi plată decentă”, susțin reprezentanții noii formațiuni politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.