Acasă Economie RADET se grăbește să dea căldură

RADET se grăbește să dea căldură

DISTRIBUIȚI

 147675 – 10092018 – RADET Bucureşti anunţă că din 17 septembrie 2018 va începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică. Acţiunea este necesară pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2018 – 2019.

Data privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire, conform HG 425/1994, modificată prin HG 337/2018, va fi anunţată ulterior.

”Rugăm consumatorii RADET să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundaţii în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora. Asociaţiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate. Reamintim faptul că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire”, se arată într-un comuniact de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.