Acasă Social Tot mai mulți români călătoresc în străinătate cu autocarul vara

Tot mai mulți români călătoresc în străinătate cu autocarul vara

DISTRIBUIȚI

  147665 – 07092018 – Numărul românilor care aleg să călătorească cu autocarul în străinătate este în creștere de la an la an.  Destinațiile preferate de pasagerii care călătorit din România în lunile de vară (iunie-august) au fost Ungaria, Germania, Bulgaria, Austria și Franța, potrivit datelor oferite de FlixBus, operatorul cu cea mai mare rețea de transporturi cu autocarul pe distanțe lungi.

Budapesta este orașul care a atras cei mai mulți pasageri din România în această perioadă. Topul destinațiilor preferate de români este completat de Viena și Sofia. Pentru toate aceste trei destinații sunt disponibile linii de noapte.

Pe de altă parte, țările din care au călătorit cei mai mulți europeni în România au fost Ungaria, Germania, Bulgaria, Franța și Polonia.

Transportul cu autocarul pe distanțe lungi în Europa a înregistrat o creștere de 50% față de aceeasi perioadă din 2017, potrivit datelor furnizate de operatorul de transport. Destinațiile favorite ale pasagerilor FlixBus la nivel european în vara anului 2018 au fost Berlin, Paris, Frankfurt, Viena, Amsterdam, Roma și Milano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.