Acasă Cultura/Media Transfer de carte de la Biblioteca Metropolitană București pentru Centrul Cultural Românesc...

Transfer de carte de la Biblioteca Metropolitană București pentru Centrul Cultural Românesc ”’Sf. Antim Ivireanul” din Parla, Spania

DISTRIBUIȚI

 147812 – 22092018 – Cu ocazia deschiderii Centrului Cultural Românesc ”’Sf. Antim Ivireanul’” din Parla, Spania, în perioada 21-23 septembrie 2018, Biblioteca Metropolitană București va participa la eveniment cu un transfer de carte cu titlu gratuit precum și alte activități culturale.

Transferul va avea loc ca urmare a semnării unui protocol de colaborare între Biblioteca Metropolitană București, Centrul Cultural Românesc ”’Sf. Antim Ivireanul”’, Biblioteca Județeană Vâlcea Antim Ivireanul și Institutul Cultural Român.

La deschiderea acestui centru cultural vor fi prezente personalități politice și culturale din România și Spania, membri ai instituțiilor publice românești de pe teritoriul Spaniei și reprezentanți ai asociațiilor românești locale.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile și va include vizite la bibliotecile publice din Madrid: Jose Hierro, Vallecas Villa, La Chata și Pablo Neruda, întâlniri cu profesori de limba română din Madrid, un vernisaj al unei expoziții de pictură și un recital de muzică cultă susținut de Corul Arhiepiscopiei Râmnicului.

În ultima zi a evenimentului va avea loc o slujbă religioasă la Parohia Ortodoxă Română ”Sfânta Mare Muceniță Anastasia Romana”, din Parla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.