Acasă Politic Camera Deputaților: Internship de 6 luni, dedicat Președinției României la Consiliul UE

Camera Deputaților: Internship de 6 luni, dedicat Președinției României la Consiliul UE

DISTRIBUIȚI

 148049 – 10102018  – Camera Deputaților a deschis miercuri, 10 octombrie, perioada de înscieri pentru un nou program de internship, dedicat Președinției României la Consiliul UE. Selecția va avea loc anul acesta, iar programul se va desfășura în perioada 15 ianuarie – 15 iulie 2019. Pe durata desfășurării acestuia, internii vor primi o indemnizație lunară de internship, iar perioada de activitate va fi considerată vechime în muncă.

Programul de internship la Camera Deputaților revine cu o nouă ediție, dedicată președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Viitorii interni ai Camerei Deputaților vor fi implicați, în perioada 15 ianuarie – 15 iulie 2019, în activități de organizare și susținere a evenimentelor dimensiunii parlamentare a Președinției României la Consiliului UE.

Studenții și absolvenții au oportunitatea unică de a se implica în pregătirea și desfășurarea unor conferințe de anvergură europeană, pe durata cărora liderii europeni vor dezbate teme de interes major de pe agenda Uniunii.  În plus, activitatea lor în cadrul internshipului la Camera Deputaților va fi remunerată cu suma de 1900 lei/brut/lună, iar perioada de 6 luni va fi considerată vechime în muncă.

Aplicațiile se pot completa pe site-ul www.cdep.ro/internship, în perioada 10 octombrie – 11 noiembrie 2018.

Regulamentul de organizare și desfășurare a programelor de internship la Camera Deputaților, Legea 176/2018 privind internshipul, calendarul programului, specializările disponibile și condițiile de eligibilitate pot fi consultate pe pagina de internet dedicată – www.cdep.ro/internship.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.