Acasă Politic Chiar așa?!

Chiar așa?!

”Eugen Teodorovici: Parlamentarii nu trebuie să țină cont de cei care i-au votat”

DISTRIBUIȚI
foto: youtube.com

 148019 – 09102018  – ”E o utopie să credem că noi, parlamentarii, ar trebui să răspundem în primul rând celor care ne votează şi după aceea în faţa partidelor. E o teorie şi e o utopie să credem asta în România”. Așa și-a început discursul de final miercuri, în plenul Camerei Deputaților, ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

”Este halucinant. Nu mi-a venit să cred că aud o astfel de declarație în anul 2018, în plenul forului legislativ, din gura unui ministru. Avem astăzi la conducere, într-o Românie pretins democratică, astfel de specimene. Oameni care stau drepţi în faţa partidului, la fel ca pe vremuri, trădându-i pe români”, a declarat deputatul Adrian Todoran, vicepreşedinte al PMP.

Partidul Mișcarea Populară condamnă astfel de abordări ale celor aflaţi la vârful puterii şi îi îndeamnă să renunţe la apucăturile de inspiraţie comunistă. ”Eu înțeleg că PSD-ul de astăzi este urmașul PCR de ieri, dar, măcar la nivel declarativ, din respect, chiar dacă mimat, pentru democrație și cetățenii care respectă valorile și principiile democratice ale acestei țări, să se abțină de la astfel de declarații. Pentru mine și colegii mei, declarația domnului Teodorovici este deosebit de gravă, dar înțeleg că pentru el și colegii lui este normă, întrucât supunerea față de partidul-stat este prioritară. Trist și revoltător în același timp. Sunt convins că românii înțeleg cine sunt acești oameni și cât rău face țării această coaliție”, a conchis deputatul PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.