Acasă Anchete Interne Droguri și arme de foc descoperite la Iași

Droguri și arme de foc descoperite la Iași

DISTRIBUIȚI

148058 – 11102018  – Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au efectuat 23 de percheziții în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de operațiuni fără drept cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, constituirea unui grup infracțional organizat și spălare de bani.  27 de persoane au fost conduse la audieri.

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au organizat și executat o acțiune de mare amploare, în cadrul unui dosar penal, în vederea punerii în executare a 23 de mandate de percheziție domiciliară și a 14 mandate de aducere. Acțiunea a vizat 14 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de operațiuni fără drept cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, constituirea unui grup infracțional organizat și spălare de bani.

La acțiune au participat forțe din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui și Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe cantități de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, droguri de risc (canabis), arme de foc, arme albe (săbii, macete, cuțite, pumnale, bâte, spray-uri lacrimogene), sume importante de bani proveniți din comercializarea substanțelor susceptibile de a avea efecte psihoactive și a dorgurilor, telefoane mobile, laptopuri, tablete, precum și alte bunuri folosite de membrii grupării la comiterea infracțiunilor. 27 de persoane au fost conduse la audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.