Acasă Sport România este pe locul şase în clasamentul pe naţiuni la JOT 2018

România este pe locul şase în clasamentul pe naţiuni la JOT 2018

DISTRIBUIȚI
foto:cosr.ro

148045 – 10102018  – România continuă să obţină medalii la Jocurile Olimpice de tineret. La Buenos Aires, Sabina Baltag a luat aur la haltere, iar canotajul dublu rame, argint şi bronz. După trei zile de întreceri, România e pe locul şase în clasamentul pe naţiuni cu şase medalii: două de aur, două de argint şi două de bronz.

La Jocurile Olimpice de tineret, România a rămas printre protagonistele concursului feminin de haltere. La categoria 53 de kg, Sabina Baltag a fost prima la aruncat, cu 100 de kilograme şi a doua la smuls, cu 77 de kilograme. Cu un  total de 177 de kg, sportiva din Botoşani nu a scăpat ocazia de a urca pe prima treaptă a podiumului în Argentina.

Românii s-au lipit de medalii şi în concursul de canotaj. Campioni mondiali la juniori, Florin Nicolae Arteni-Fîntînaru și Laurențiu Danciu au terminat pe locul doi în cursa de dublu rame, după sportivii italieni. În aceeaşi probă din concursul feminin, Tabita Maftei și Ana Maria Balețchi au urcat pe ultima treaptă a podiumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.