Acasă Politic Bădălău vrea ”măsuri extreme”

Bădălău vrea ”măsuri extreme”

DISTRIBUIȚI

  148406 – 06112018 – Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat marti ca trebuie schimbata legislatia astfel incat un proprietar sa poata sa recurga la ”masuri extreme” atunci cand un hot ii patrunde in casa.

”Eu ma gandesc ca trebuie schimbata legea si acolo unde oamenii locuiesc, unde ar trebui ca familia ta sa se simta in siguranta (…) Legea trebuie sa fie modificata sa discutam despre siguranta cetateanului, pentru siguranta familiilor noastre acolo unde locuim. Oricine intra si ameninta intr-un fel, fara a avea acceptul proprietarului intr-o casa, sa poti sa iei masurile de rigoare, chiar si cele extreme, pentru ca altfel nu ai cum sa-ti aperi familia. Asa cum spune legea astazi, daca vine un criminal sau un hot tu sa iei aceleasi masuri, daca domnul ala vine cu un bat, tu trebuie sa ai tot un bat, daca domnul vine cu un cutit, tu trebuie sa ai tot un cutit, daca iei o masura mai mare decat el, esti condamnat. Nimeni nu ar trebui sa patimeasca ca isi apara familia in casa lui”, a spus Badalau, citat de Mediafax.

Dupa cum se stie, locuinta din Giurgiu a senatorului Niculae Badalau a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, de hoti, si i-a fost furata arma. El a fost amendat cu suma de 5.000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si i-a fost anulat permisul de port arma, parlamentarul avand dreptul sa solicite din nou acest drept peste cinci ani.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.