Acasă Social COTAR: Apel la Președintele României: Vă rugăm, scăpați-ne de ministrul demisionar, Lucian...

COTAR: Apel la Președintele României: Vă rugăm, scăpați-ne de ministrul demisionar, Lucian Șova! 

DISTRIBUIȚI
foto:adevarul.ro

 148683 – 27112018 – Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) cere înlăturarea definitivă a ministrului demisionar, Lucian Șova, de la Ministerul Transporturilor. Transportatorii rutieri îi cer președintelui României, Klaus Iohannis, să nu se răzbune pe acest sector de activitate și pe toți românii care au avut de suferit din cauza ministrului Lucian Șova, prelungindu-le tuturor agonia.

“Îl rugăm pe domnul președinte Klaus Iohannis să nu prelungească situația de la Ministerul Transporturilor, după ce am reușit să vedem demisia lui Lucian Șova. Transportatorii cer de căteva luni demisia acestui ministru zero al Transporturilor, care nu a făcut nimic pentru transportatori, care și-a servit doar grupurile de interese sau pe cele  personale  și  pentru care minutul costa prea mult pentru a merge pe șantierele din țară sau pentru a sta de vorbă cu noi. Acum, ca ministru demisionar, nu înțelegem de ce face paradă în fiecare zi. Are cumva de recuperat minute, ore, zile, sau chiar luni de zile în care nu a făcut absolut nimic pentru Transporturi? I-a cerut cineva raportul de activitate și a realizat că n-are ce raporta, iar cu parada pe care o face acum crede că poate recupera?”, a declarat Vasile Ștefănescu, președintele COTAR.

COTAR a cerut demisia ministrului Lucian Șova, ”al cărui minut de muncă este foarte scump, pentru că a menținut pirateria și a încercat să forțeze emiterea unui ordin de ministru, pentru a favoriza anumite grupuri de interese. Ministrul Lucian Șova nu a făcut decât să mintă transportatorii rutieri de persoane, de la preluarea mandatului, până la final. Ministrul Lucian Șova s-a remarcat prin patru lucruri, de la preluarea mandatului: 1. lipsa totală de comunciare cu transportatorii rutieri autorizați; 2. continuarea susținerii pirateriei, prin menținerea modificărilor legislative pe care le-a introdus în 2015; 3. măsurile luate împotriva transportatorilor și 4. promovarea activității neautorizate și nelicențiate de transport rutier”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.