Acasă Politic Dragnea atenționat

Dragnea atenționat

DISTRIBUIȚI

148366 – 04112018 – Grupul anti-Dragnea din PSD i-a transmis președintelui partidului că, dacă va forța excluderea vreunui nemulțumit la ședința Comitetului Executiv de luni, tot grupul va demisiona din partid și va vota moțiunea de cenzură, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD.

În acest moment, din nucleul dur al puciștilor fac parte Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Ion Mocioalcă, la care s-a alăturat și Gabriela Firea. Aceștia controlează un număr de parlamentari care ar determina pierderea majorității de către coaliția PSD – ALDE dacă ar pleca din partid.

De altfel, Adrian Țuțuianu i-a transmis public un mesaj de avertizare lui Liviu Dragnea. Într-o declarație pentru DCNews.ro, șeful PSD Dâmbovița a spus vineri că “excluderea oricăruia dintre cei care au semnat scrisoarea (scrisoarea de protest semnată de Stănescu, Țuțuianu și Firea – n.red.) sau au aderat ulterior la scrisoarea semnată de noi, cei trei, ne va obliga la o acțiune unitară a tuturor și a celor care sunt lângă noi, deputați, senatori, primari, consilieri locali, consilieri județeni. Nu ar face bine partidului și eu spun că aceia care vehiculează teza excluderii ar trebui să se abțină”, a mai spus Țuțuianu pentru DC News.

Între Liviu Dragnea și contestatarii săi din partid sunt tensiuni tot mai mari. Săptămâna trecută, Dragnea a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Marcel Ciolacu chiar în ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților, iritat de faptul că gruparea nemulțumiților i-a stricat încercarea de a forța un vot în favoarea moțiunii simple la adresa lui Tudorel Toader.

Liderul PSD a convocat ședința Comitetului Executiv al PSD (CEx) pentru luni la prânz. Președintele executiv al partidului, Viorica Dăncilă, nu va participa la ședință, fiind plecată în vizită în Orientul Mijlociu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.