Acasă Politic Dragnea se grăbește cu amnistia și grațierea

Dragnea se grăbește cu amnistia și grațierea

DISTRIBUIȚI

148690 – 27112018 –  La aproape doi ani după controversata OUG 13 care a scos zeci de mii de oameni în stradă, Liviu Dragnea îi cere răspicat ministrului Justiţiei să prezinte cât mai repede un proiect privind amnistia şi graţierea. Preşedintele PSD spune că cel care s-a opus acestui proiect până acum a fost Paul Stănescu, potrivit informațiilor Digi24.

Mai mult, Dragnea îl acuză pe Tudorel Toader că nu a făcut nimic în această privinţă. Şeful PSD spune că dacă în săptămânile următoare Tudorel Toader nu va prezenta un proiect privind amnistia şi gratierea, atunci va cere CEx PSD să ia o decizie. Termenul final pentru adoptarea aministiei și grațierii ar fi finalul acestui an.

În urmă cu o zi, Liviu Dragnea declara altceva. ”Nu am discutat cu Tudorel Toader despre vreo OUG de amnistie, nici cu doamna ministru Dăncilă, sunt convins că nu se va adopta niciun fel OUG de amnistie pe 1 decembrie sau în jurul acestei date”, a declarat luni președintele PSD.

Întrebat dacă dacă acest lucru se va întâmpla după 1 decembrie, Liviu Dragnea a răspuns, doar în urmă cu o zi:”„Nu știu domnișoară. Nu cred ca se va…. Eu nu sunt în guvern. Nu s-a discutat așa ceva”.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut luni o declarație ieșită din comun, în contextul în care în trecut a dat asigurări, atât ea, cât și președintele PSD, Liviu Dragnea, că ea este cea care ia toate deciziile în Guvern.

Premierul Viorica Dăncilă le-a spus jurnaliștilor luni, în contextul unei eventuale OUG privind amnistia și grațierea, că nu poate face o declarație anume, pentru că ”nu a discutat cu o anumită persoană”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.