Acasă Sport Echipa de fotbal a Camerei Deputaților, campioană balcanică la turneul din Turcia

Echipa de fotbal a Camerei Deputaților, campioană balcanică la turneul din Turcia

DISTRIBUIȚI

  148665 – 26112018 –   Echipa de fotbal a Camerei Deputaților a câștigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal care a avut loc în perioada 23-26 noiembrie, în Antalya, Republica Turcia, și a devenit, astfel, pentru prima dată, campioană balcanică, după ce, la edițiile anterioare, a fost de trei ori vicecampioană.

La turneul din acest an au participat echipe din Ucraina, Turcia, Kenya, Ungaria și România, care au format două grupe.

România s-a impus în meciul cu Turcia cu 5 – 4, dispută în care Nicolae Georgescu a marcat două goluri, iar George Ionuț Dumitrică, Florin Popescu și Lucian Nicolae Bode – câte un gol. În finală, România a jucat cu Ungaria și a câștigat cu 1 – 0, singurul gol al meciului fiind marcat de Nicolae Georgescu.

„Campionatul Interparlamentar de Fotbal reprezintă, deja, o tradiție care contribuie la dezvoltarea legăturilor intraparlamentare și la crearea de noi oportunități de cooperare bilaterală și multilaterală. Victoria este una a echipei și reprezintă un moment unic de bucurie, mai ales pentru că suntem în an Centenar, sărbătorit de toți românii”, a declarat căpitanul echipei, George Ionuț Dumitrică, secretar general adjunct al Camerei Deputaților.

Din echipa de fotbal a Camerei Deputaților au făcut parte: Nicolae Georgescu, George Ionuț Dumitrică, Lucian Nicolae Bode, Vlad Bontea, Ionel Floroiu, Costel Lupașcu, Silviu Nicu Macovei, Constantin Codreanu, Petru Movilă, Cătălin Cristache, Giureci-Slobodan Ghera, Adrian Miroslav Merka, Cezar Cioată, Ciprian Vălușcă, Valentin Savadosi și Florin Popescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.