Acasă Cultura/Media Florin Piersic, distins cu Colanul Marii Uniri

Florin Piersic, distins cu Colanul Marii Uniri

DISTRIBUIȚI

  148344– 01112018 –  Florin Piersic a fost distins, miercuri seara, cu Colanul Marii Uniri, cea mai înaltă distincție acordată de către Arad în Anul Centenar al Marii Uniri de la 1918. Eveniment organizat de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, în cadrul proiectului „Întâlniri cu personalități”.

„Publicul arădean a avut parte de o seară de neuitat la Teatrul Clasic «Ioan Slavici» în compania uneia dintre cele mai importante personalități ale Teatrului Românesc, artistul Florin Piersic”, au punctat organizatorii.

Cu acest prilej, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, și Sergiu Bîlcea, vicepreședinte CJA, i-au conferit maestrului Florin Piersic cea mai înaltă distincție a Anului Centenar acordată de Arad,  Colanul Marii Uniri!

Dialogul maestrului cu arădenii, savurat de întreaga sală, s-a întins pe durata a peste două ore și a stârnit ropote de aplauze. Florin Piersic este un titan al Teatrului Românesc, inclus indiscutabil în patrimoniul cultural al României. Sursa: aradon.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.