Acasă Social Administratie Gabriela Firea, vizită oficială la Madrid

Gabriela Firea, vizită oficială la Madrid

DISTRIBUIȚI

148364 – 02112018 – Primarul general, Gabriela Firea, insotita de o delegatie  de specialisti din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, va efectua, incepand cu 5 noiembrie 2018, o vizita oficiala in capitala Spaniei, Madrid, la invitatia primarului,  Manuela Carmena Castrillo.

Primarul Capitalei si primarul orasului Madrid vor semna un Memorandum de cooperare intre cele doua orase in domeniile: dezvoltare durabila, infrastructura, educatie, cultura si turism.

Primarul general, Gabriela Firea: „Un oras cu aproape 4 milioane de locuitori, asa cum este Madridul, care a reusit in doar cativa ani sa rezolve, printr-o strategie clara, problemele de trafic si sa implementeze cu succes proiecte de tip smart city, reprezinta un model administrativ pentru capitala Romaniei. Imi doresc sa punem bazele unei colaborari pe termen lung, beneficiind de expertiza specialistilor madrileni, nu numai in ceea ce priveste problema traficului, ci si in alte domenii precum educatie, urbanism sau cultura”.

Gabriela Firea va avea, de asemenea, o serie de intrevederi cu experti din cadrul Primariei orasului Madrid pe probleme de smart city si infrastructura, precum si cu reprezentantii unor companii de urbanism cu care va aborda subiecte precum planificarea urbana – modele de guvernanta urbana.

In cadrul aceleiasi vizite, primarul general va participa si la deschiderea Forumului Mondial privind violenta urbana si educatia pentru convietuire si pace si se va intalni cu presedintele Comunitatii Madrid, Ángel Garrido.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.