Acasă Politic George Ciamba în locul lui Victor Negrescu 

George Ciamba în locul lui Victor Negrescu 

DISTRIBUIȚI
foto:hotnews.ro

148488 – 13112018 – Secretarul de Stat din Ministerul de Externe George Ciamba este propunerea PSD pentru funcția de ministru al Afacerilor Europene, după plecarea lui Victor Negrescu. Potrivit unor surse politice, marți, propunerea va fi validată de conducerea PSD.

Cristian Winzer, secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Externe, a anunţat pe pagina sa de Facebook, că şi-a înaintat demisia din funcţie. Winzer lucra în echipa ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

George Ciamba este diplomat de carieră şi lucrează în Ministerul Afacerilor Externe al României din decembrie 1990. Din noiembrie 2012 este secretar de Stat pentru Afaceri Europene, urmărind cu prioritate asigurarea unei participări active a României în toate formatele de lucru ale UE, coordonarea pozițiilor interne susținute în formațiunile Consiliului UE și promovarea contribuției naționale în formularea politicilor europene. Totodată, participă în cadrul Consiliului Afaceri Generale. Anterior, George Ciamba a fost ambasador al României în Republica Elenă. Între 1999 – 2003, George Ciamba a fost ambasador al României în Republica Turcă. Anterior primei desemnări în calitate de ambasador, a ocupat funcțiile de director adjunct (1996 – 1997) și apoi director al Direcției America de Nord (1997 – 1999), într- un moment definitoriu al relațiilor dintre România și SUA- lansarea Parteneriatului Strategic, anunță Stiri.tvr.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.