Acasă Politic Optimistul Teodorovici: Avem bani pentru investiții

Optimistul Teodorovici: Avem bani pentru investiții

DISTRIBUIȚI

 148446 – 09112018 – Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a spus că tot ceea ce Guvernul a anticipat a fost și corect, că am vorbit de fonduri europenene, că este de deficit, că este inflație. Cei care au spus că va ajunge inflația la 12 la sută sunt niște habarniști, a spus ministrul.

Cu privire la autostrada Iași – Tîrgu Mureș, Autostrada Unirii, mesajul ministrului de Finanțe este: ”Avem bani pentru investiții și am spus și celor care au propus, au votat și care solicită astfel de lucrări de infrastructură, trebuie să se concentreze foarte mult pentru faptul că cei de la Compania de Autostrăzi să definitiveze documentația de atribuire și să o ridice in sistemul de achiziții publice și acesta este cel mai bun argument că într-adevăr se dorește acest lucru”.

Totuși, ministrul arată că până nu ai un caiet de sarcini foarte clar pe care și l-a asumat constructorul din proiectul tehnic pe care l-am scos la licitație vorbim doar așa, sunt dorințe, atunci vedem foarte clar un termen asumat de construcție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.