Acasă Anchete Interne Peste 7,5 kilograme de tutun, descoperite pe Aeroportul Otopeni

Peste 7,5 kilograme de tutun, descoperite pe Aeroportul Otopeni

DISTRIBUIȚI

148636 – 23112018 – Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Aeriene au descoperit, în bagajele unui cetățean sirian, sosit din Dubai, peste 7,5 kilograme de tutun pentru narghilea. Polițiștii au confiscat cantitatea de tutun descoperită și au predat-o organelor vamale, în vederea luării măsurilor legale față de persoana în cauză.

La 21 noiembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Aeriene, în baza informațiilor obținute, au desfășurat o acțiune în zona publică a terminalului sosiri internaționale din Aeroportul Internațional ”Henri Coandă” București-Otopeni, pentru depistarea persoanelor care introduc în țară diferite bunuri și valori, cu încălcarea reglementările legale în vigoare.

În urma acestei acțiuni, polițiștii au oprit, pentru verificarea bagajelor, un cetățean sirian, de 45 de ani, care sosise din Dubai, cu o aeronavă. În urma controlului, polițiștii de la Transporturi Aeriene au descoperit, în bagajele bărbatului, peste 7,5 kilograme de tutun pentru narghilea, pe care acesta nu le declarase la controlul vamal. Polițiștii au ridicat cantitatea de tutun în vederea confiscării și au anunțat organele vamale, în vederea predării celor peste 7,5 kg de tutun și a sancționării contravenționale a persoanei în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.