Acasă Social Administratie Primăria Capitalei vrea să cumpere 100 de locuințe până la sfârșitul anului 

Primăria Capitalei vrea să cumpere 100 de locuințe până la sfârșitul anului 

DISTRIBUIȚI

148370 – 05112018 – Compania Municipală Imobiliara București (CMIB) intenționează să cumpere, până la sfârșitul anului, 100 de apartamente de pe piața liberă, pentru a veni în întâmpinarea eforturilor Primăriei Capitalei de a găsi soluții eficiente la o problemă majoră – criza de locuințe din București.

La Primăria Capitalei sunt înregistrate, în acest moment, peste 2.500 de cereri de repartizare de locuințe, aceasta fiind premiza de la care s-a pornit în derularea proiectului CMIB.

Astfel, într-o primă etapă, se urmărește achiziționarea a 100 de apartamente (10 garsoniere, 40 de apartamente cu două camere, 40 de apartamente cu trei camere și 10 apartamente cu 4 camere). Valoarea totală a proiectului este estimată la 39.151.000 de lei (suma include TVA). Prețul solicitat pe metrul pătrat construit nu trebuie să depășească 6.711,60 de lei (inclusiv TVA).

CMIB a lansat deja către toți dezvoltatorii imobiliari invitații de a trimite oferte pentru apartamente cu una, două, trei sau patru camere, confort 1, situate în oricare dintre sectoarele Municipiului București. Orice investitor poate depune o ofertă care să vizeze cel puțin 10 apartamente situate în același imobil. Caietul de sarcini cu toate condițiile de participare au fost publicate pe site-ul Companiei Municipale Imobiliara București, www.cmibsa.ro. Timp de 10 zile, dezvoltatorii imobiliari vor putea să depună ofertele, iar la finalul acestei perioade o comisie de evaluare le va analiza și le va selecta pe cele care vor corespunde întocmai criteriilor anunțate.

Apartamentele pe care Compania Municipală Imobiliara București le va cumpăra la finalul procesului de evaluare trebuie să respecte prevederile Legii nr.114/1996 și să nu se afle pe lista imobilelor expertizate tehnic încadrate la risc seismic gradele I, II, III.

Compania Municipală Imobiliara București este una dintre cele 22 de societăți comerciale pe acțiuni care alcătuiesc Holdingul Municipal. A fost înființată prin HGMB 136/11.04.2017 și se află sub autoritatea Consiliului General al Municipiului București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.