Acasă Anchete Interne Restricţii temporare de circulaţie din cauza condiţiilor meteorologice

Restricţii temporare de circulaţie din cauza condiţiilor meteorologice

DISTRIBUIȚI

 148709 – 28112018 – Având în vedere condiţiile meteorologice din Bulgaria, în această dimineaţă, autoritățile de frontieră ale statului vecin au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar de la Giurgiu, despre faptul că traficul pe Drumurile Naţionale I-5 (Ruse-Byala) şi I-2 (Ruse-Razgrad) este restrictionat pentru mijloacele de transport de peste 12 tone, pe sensul de ieşire din România.

Autovehiculele de peste 12 tone care tranzitează Giurgiu-Ruse sunt îndrumate în parcările din proximitatea punctului de frontieră.

De asemenea, Căpităniile Porturilor Turnu şi Zimnicea au decis suspendarea tranzitării cu bacul peste Dunăre prin Punctele de Trecere a Frontierei Turnu şi Zimnicea, pentru toate autovehiculele.

Măsura se va menţine până când condiţiile meteo vor permite îmbarcarea/debarcarea pe/de pe ferry-boat a mijloacelor de transport în siguranţă.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.