Acasă Politic Despre aprofundarea relațiilor dintre România și Polonia

Despre aprofundarea relațiilor dintre România și Polonia

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com

148942 – 19122018 – Deputatul PSD Alina-Elena Tănăsescu, secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Polonă, a condus marți, 18 decembrie, întâlnirea cu delegația Comisiei pentru autoguvernare locală și politică regională din Seimul polon. Întâlnirea a avut loc în sala mică a Grupului parlamentar al PSD.

Din partea delegației polone au participat Andrzej Maciekewski, Grzegorz Adam Wozniak, Anna Kwiecien și Marek Sowa. La discuții au fost prezenți, din partea Parlamentului României, deputații Gabriel Petrea și Vasile Gudu, precum și senatorul Lucian Trufin.

“În cadrul întâlnirii s-a discutat despre extinderea și aprofundarea relațiilor dintre România și Polonia, reprezentanții ambelor state exprimându-și dorința de continuare a cooperării dintre cele două foruri legislative pentru a susține, prin diplomația parlamentară, relațiile româno-polone în domeniile de interes comun”, a declarat deputatul PSD Alina-Elena Tănăsescu.

Preluarea Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene a reprezentat, de asemenea, o temă de discuție în cadrul acestui eveniment.

“Am discutat despre faptul că România este pregătită să preia pentru prima dată Președinția Consiliului UE, iar asumarea acestei responsabilități reprezintă pentru țara noastră ocazia de a-și dovedi vocația pro – europeană și de a continua să acționeze ca un partener credibil și solidar”, a arătat Tănăsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.