Acasă Anchete Interne Încă 21 de percheziții la hoți

Încă 21 de percheziții la hoți

DISTRIBUIȚI

  148967 – 20122018 –   Joi dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov au efectuat 21 de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat din depozitele unor societăți comerciale, precum și din tiruri aflate în mers.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și luptătorilor  Serviciului de  Intervenții și Acțiuni Speciale Serviciului de Acțiuni Speciale – Ilfov, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Ilfov, au efectuat 21 de percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov și Ialomița în vederea probării activității infracționale a membrilor unei grupări specializate  în comiterea infracțiunii de furt calificat .

Activitățile vin în continuarea unei acțiuni de prindere în flagrant-delict care s-a desfășurat în urmă cu o săptămână, când șapte bărbați au fost prinși în flagrant-delict după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un tir aflat în mers, între orașele  Râmnicu Sărat și Focșani.

În urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe produse electronice și electrocasnice furate din tiruri aflate în mers dar și din depozitele unor societăți comerciale din Afumați și Voluntari. La sediul poliției Ilfov au fost aduse pentru audieri 11  persoane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.