Acasă Uncategorized PSD Bucureşti vrea capul lui Bădulescu

PSD Bucureşti vrea capul lui Bădulescu

DISTRIBUIȚI
foto:vocea.biz

149237 – 28012019 –      PSD Bucureşti a cerut retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea în cadrul Primăriei Capitalei, informează Mediafax, citând surse din conducerea organizaţiei. ”Îi vom retrage sprijinul în mod obligatoriu, îl vom înlocui din din funcţie şi-l vom exclude din partid pe Bădulescu. Organizaţiile de sector, cu excepţia organizaţiei din Sectorul 3, ne-au cerut acest lucru”, au declarat surse din conducerea PSD Bucureşti.

Lui Bădulescu i se reproşează declaraţiile critice la adresa conducerii partidului, în special la adresa  preşedintelui şi a secretarului general, Liviu Dragnea, respectiv Codrin Ştefănescu.

În replică, Aurelian Bădulescu spune că documentul nu e asumat de conducerea PSD Bucureşti. ”Până la acest moment, organizaţia de Bucureşti nu a confirmat acest document. De aceea cred că ne şi pripim şi tot încearcă punerea lui în discuţie, dar deocamdată nu şi-l însuşesc, nu are dată, nu e semnat. Trebuie să fie şi asumat să producă efecte”, a declarat, la rându-i, Bădulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.