Acasă Social Situație critică în București și Ilfov

Situație critică în București și Ilfov

DISTRIBUIȚI

149227 – 26012019 – După 20 de ore de efort susținut, peste 960 de solicitări au fost soluționate, în București și Ilfov, anunță ISU București-Ilfov. În urma îndepărtării copacilor prăbușiți sub greutatea gheții ies la iveală pagube materiale însemnate. Peste 120 de autoturisme avariate.

În acest moment mai sunt peste 800 de solicitări în curs de soluționare.

Pentru scurtarea timpului de răspuns, dar și din cauza numărului mare de intervenții, a fost luată hotărârea suplimentării echipajelor de intervenție, cu pompieri din turele libere, dar și cu dispeceri, dat fiind și numărul mare de apeluri primite din partea cetățenilor.

Preluarea cazurilor se realizează din teren, în ordinea primirii acestora, fără ca autospecialele să se mai deplaseze spre subunitățile proprii.

Acțiunile de intervenție se desfășoară cu sprijinul Brigăzii Rutiere, pentru cazurile în care este necesară oprirea temporară a traficului pentru îndepărtarea copacilor prăbușiți pe carosabil sau autoturisme.

Situația este critică în multe zone din județul Ilfov.

În Ilfov, mai multe echipe ale ENEL se află pe teren. Sunt avariate două linii de medie tensiune, alte 12 și 366 de puncte de transformare sunt avariate parțial.

Din cauza vremii nefavorabile au rămas fără curent electric 15 476 de consumatori, din 21 de localități de pe raza întregului județ Ilfov (Afumați, Buftea, Balotești, Cernica, Găneasa, Dascălu, 1 Decembrie, Bragadiru, Berceni, Clinceni, Copăceni, Cornetu, Domnești, Dragomirești, Jilava, Vidra, Grădiștea, Petrăchioaia, Mogoșoaia, Moara Vlăsiei, Snagov).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.