Acasă Politic Un proiect de lege mult așteptat

Un proiect de lege mult așteptat

DISTRIBUIȚI

149102 – 14012019 –    Deputatul PNL, Florin Roman, a anunțat că la începutul sesiunii parlamentare va depune un proiect de lege care le va interzice criminalilor, violatorilor și tâlharilor să mai beneficieze de recursul compensatoriu.

”Voi depune la începutul sesiunii parlamentare un proiect de lege pentru ca cei care comit infracțiuni cu violente, crime, tentative de crima, tâlhărie sau viol sa nu mai beneficieze de predeverile Legii 167/2017, privind regimul compensatoriu. Aproape 11.000 de infractori au fost eliberați mai devreme. 700 s-au reîntors deja în pușcării. Circa 200 de romani au căzut victime din nou violentelor acestor recidiviști, care in libertate au comis crime, tentative de crime, violuri sau tâlharii”, susține parlamentarul liberal.

”Legea regimului compensatoriu depusă de fostul ministru tehnocrat Raluca Pruna, a fost preluată de Tudorel Toader, iar de la 3 zile pe luna s-a ajuns la 6 zile pe lună, la o lună de pedeapsă. Legea PSDragnea a fost votată în Parlament în Iunie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, cu scopul ca pe lângă hoți, violatori, criminali și tâlhari sa scape și corupții lor! În urma aplicării acestei legi, România a ajuns raiul infractorilor, iar nimeni nu se mai simte în siguranța. Numai în ultimii doi, numărul patrulelor de poliție a scăzut cu 414 urmare a valului de pensionari din cadrul MAI. PNL îi cere ministrului de Interne, Carmen Dan, să vină în fața parlamentului și să prezinte un plan operativ pentru stoparea violențelor din stradă”, mai spune Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.