Acasă Social Euro 2020: Un tren care să ducă suporterii de la Aeroportul Otopeni...

Euro 2020: Un tren care să ducă suporterii de la Aeroportul Otopeni la Gara de Nord – doar un vis

DISTRIBUIȚI

 149368 – 07022019 – Mai este un an și jumătate până la Euro 2020, iar România e departe de a finaliza lucrările pentru ca lucrurile să se desfășoare în ordine la partidele pe care țara noastră le va găzdui.

Nu doar construcția stadioanelor ”Steaua”, ”Dinamo”, ”Rapid” și ”Arcul de Triumf” este în urmă, ci și promisiunea unui tren care să ducă suporterii de la Aeroportul Otopeni la Gara de Nord pare departe de realizare.

Digi24 anunță că în proiectul de buget pe 2019 sunt prevăzute doar fonduri pentru revizuirea studiului de fezabilitate, așa că sunt șanse ca Euro 2020 să aducă haosul în București.

Conform surse citate, la această oră, un turist care dorește să meargă cu trenul spre aeroport trebuie să ia trenul de Urziceni, care circulă de trei ori pe zi, la 10.00, la 14.33 și 16.45, să coboare la punctul de oprire aeroport și de acolo să ia un maxi taxi.

Până în aprilie 2020 ar trebui să fie gata lucrările la dublarea liniei de cale ferată dintre Mogoșoaia și Balotești, dar și racordul căii ferate cu Terminalul 1 al aeroportului Henri Coandă, însă în proiectul de buget supus dezbaterii de Ministerul de Finanțe nu sunt bani prevăzuți pentru asta.

În acest moment, punctul de oprire Otopeni se află într-o stare dezolantă. Gunoaiele, scaunele rupte și pereții crăpați sunt la tot pasul, așa că suporterii veniți în România vor avea o imagine urâtă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.