Acasă Politic Oprea despre Ponta: ”Când îmi aude numele să se ridice în picioare!”

Oprea despre Ponta: ”Când îmi aude numele să se ridice în picioare!”

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com

149402 – 11022019 –    Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, la Borșa, în județul Maramureș, că partidele foștilor premieri Victor Ponta și Dacian Cioloș sunt ”partide de Intelligence”, astfel că au deja în sondaje două cifre, transmite Mediafax.

”Păi vă spun eu cum. Sunt partide de Intelligence. (…) Am spus de Intelligence. Eu sunt militar cu gradele la vedere, ca să fie foarte clar. Eu știu ce înseamnă munca de teren”, a spus Gabriel Oprea.

Întrebat, de asemenea, dacă vede o alianță între UNPR și Pro România, partid condus de Ponta, Oprea a spus că nu exclude niciun fel de alianță. ”Am lucrat cu Victor Ponta, chiar i-am botezat și copilul, e un om foarte deștept, serios, a avut o guvernare bună, la care și noi am pus umărul. Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, trebuie să se ridice în picioare fiindcă eu am fost serios, am fost de cuvânt, nu l-am trădat și poate și mi-am schimbat destinul datorită lui Victor Ponta. (…) În politică nu excludem nicio alianță. Poate fi și cu Victor Ponta”, a afirmat Oprea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.