Acasă Anchete Interne Peste 3 kilograme de cannabis, descoperite în rucsacul unui tânăr

Peste 3 kilograme de cannabis, descoperite în rucsacul unui tânăr

DISTRIBUIȚI
foto:politiaromana.ro

  149433 – 13022019 –    Polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Giurgiu, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au descoperit aproximativ 3,5 kilograme de cannabis la un bărbat ce se deplasa cu un autocar, pe ruta  Grecia – România.

            În urma controlului efectuat în Punctul de Trecere al Frontierei Ruse – Giurgiu, sub un scaun, polițiștii au descoperit un rucsac neagru, în interiorul căruia se aflau 3 pachete ce conțineau 3,5  kilograme de  fragmente vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi cannabis.

            Din investigații a rezultat că rucsacul ar fi aparținut unui tânăr, de 24 de ani, din localitatea Braniștea, județul Dâmbovița, pasager al autocarului.

            Întreaga cantitate de substanță vegetală a fost ridicată de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu şi trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul Poliției Române. Rezultatele au indicat că substanța în cauză este cannabis.

            În urma probatoriului administrat, față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc.

            Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă.

            Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor de la Sectorul de Poliție de Frontieră Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.