Acasă Politic Activitatea TAROM din ultimii 11 ani, anchetată de Parlament

Activitatea TAROM din ultimii 11 ani, anchetată de Parlament

DISTRIBUIȚI

  149837 – 21032019 –     Plenul Camerei Deputaților a acordat miercuri, 20 martie, vot favorabil proiectului de hotărâre pentru încuviințarea efectuării de către Comisia pentru transporturi și infrastructură a unei anchete privind activitatea SC Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA în perioada 2007 – 2018.

Vor fi verificate cadrul legislativ în care își desfășoară activitatea compania, modul în care managementul TAROM și-a îndeplinit obligațiile conform fișei postului și hotărârilor A.G.A. și C.A., cum au fost realizați indicatorii fizici, precum și obiectivele și criteriile de performanță din planul de administrare și planul de management. Vor fi verificate, de asemenea, evoluția fluxului de numerar aferent contului bancar al TAROM, structura de personal, organigrama, litigiile cu angajații.

Scopurile asumate prin hotărâre ale anchetei sunt de a confirma sau infirma faptul că TAROM și-a asumat și îndeplinit în mod real, economic, eficient și eficace obiectivele, atribuțiile și responsabilitățile stabilite legal, referitoare la activitatea de transport aerian, investigarea responsabilităților la nivel instituțional în relația contractuală cu S.C. Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A. și elaborarea unor propuneri de îmbunătățire a cadrului legislativ.

Termenul pentru depunerea raportului este de 90 de zile de la data încuviințării anchetei în plenul Camerei Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.